Fanfare Juliana Waardenburg
Fanfare
Klassiek tot modern, Amerika tot China, Luistermuziek tot dansmuziek ... wij spelen het. Fanfare Juliana geeft de voorkeur aan diversiteit. Muziek is de universele taal van de wereld en daar maken we graag deel van uit.

Onder leiding van Jan Wessing gaan we de gehele wereld over in allerlei vormen van muziek. Het ene moment is er ontroering en het andere moment is stil blijven zitten bijna onmogelijk.

Op onze gezellige repetitie-avonden staat plezier voorop, maar er wordt wel serieus gerepeteerd. Er wordt immers meerdere keren per jaar van ons iets verwacht. Zoals de bloesemtocht en het kasteeltuinconcert, waar we toch weer andere werken willen laten horen dan op onze uitvoeringen. Ook de regelmatige samenwerkingen met andere verenigingen, zorgen voor uitdagingen. En rond de kerst vergezellen we een aantal diensten waarvoor natuurlijk kerstmuziek ingestudeerd wordt.

Om dit te kunnen blijven doen, zijn we altijd op zoek naar ervaren muzikanten en leerlingen. Ge´nteresseerden mogen altijd vrijblijvend een repetitie-avond bezoeken om kennis te maken met de dirigent en de leden.
© Wim de Ruiter i.o.v. Fanfare Juliana Waardenburg